Angajări la Brico Depot

0

Retailerul de bricolaj Brico-Depot face angajări la Bucureşti, Ploieşti, Oradea, în această perioadă. Iată posturile ofertate şi profilurile de candidaţi căutate de angajatori, relatează Romaniatv.net.

Magazinul Brico-Depot din Oradea recrutează un supervizor case.
Candidatul potrivit pentru acest are cel puţin studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, are minimum un an experienţă într-un post similar sau într-un domeniu conex, are cunoştinţe despre facturare; are cunoştinţe de engleză sau franceză la nivel conversaţional; are cunoştinţe de bază de operare PC; e sociabil, organizat, responsabil, cu abilităţi de planificare şi coordonare activitate, răbdător, amabil, cu spirit de echipă dezvoltat.
1 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Brico-Depot angajează 20 de experţi vânzări la Bucureşti şi la Ploieşti.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum trei ani experienţă în domeniul comerţul cu produse de bricolaj; ai bune cunoştinţe tehnice despre materiale de construcţii, instalaţii, amenajări, electrice; eşti rezistent la stres, ai studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, ai atitudine proactivă, eşti orientat către clienţi şi rezultate, ai spirit de echipă.
Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post este 15 august. Amănunte, aici.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.