Udrea: Dragnea își va negocia situația personală cu Iohannis!

Elena Udrea crede că Liviu Dragnea, ales şef la PSD, va încerca să îşi negocieze situaţia personală folosind partidul şi să-i facă pe plac preşedintelui Klaus Iohannis. Udrea spune că unii lideri PSD au ajuns să îl laude pe şeful statului mai mult decât cei din PNL.

 Udrea a declarat, vineri, la Secţia 2 de Poliţie, că Liviu Dragnea a câştigat o competiţie în partid şi rămâne de văzut dacă „va încerca să se salveze pe el însuşi folosind PSD sau nu”, relatează Romaniatv.net. „Domnul Dragnea, având o problemă personală, aceea cu dosarul în care a luat o condamnare de un an cu suspendare, va încerca să îşi negocieze situaţia personală folosind PSD. Om vedea dacă este aşa sau nu. Oricum înţeleg că este doar un interimat. Cred că va incerca să-i facă pe plac domnului Iohannis. Am văzut deja că este o laudă la adresa actualului preşedinte din partea unor lideri PSD din echipa domnului Dragnea. Îl laudă mai mult decât cei din PNL. Aşa cum este practica polititică de pe la noi, ei cred că în felul acesta îşi pot negocia situaţia personală”, a comentat Udrea.

Dragnea a fost ales miercuri la şefia PSD după ce a primit 65 de voturi „pentru”, în timp ce Rovana Plumb – 18 votur. Două voturi au fost anulate.

Dragnea va conduce PSD până la organizarea Congresului PSD, care a fost convocat pentru data de 16 noiembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.