Libra Internet Bank anunță un profit în creștere cu 40% în 2015

Share:

Libra Internet Bank a raportat in primele 6 luni din 2015 un profit record de 11,8 milioane lei, in crestere cu 40% fata de aceeasi perioada a anului 2014.

„Rezultatele din primele 6 luni ne fac sa privim cu mult optimism anul 2015. Am obtinut un profit record de11,8 milioane de lei si am reusit sa crestem volumul creditelor cu 20%. Vom continua sa fim profitabili si ne vom concentra pe cresterea satisfactiei clientilor si pe servicii inovatoare in mediul online”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

In primele 6 luni ale anului 2015, activele totale ale bancii au crescut cu 19.8%, la 2 miliarde lei, in timp ce soldul surselor s-a majorat cu 20%, ajungand la 1,77 miliarde lei.

Soldul creditelor a crescut cu 20% in primele 6 luni din 2015, pana la 1,26 miliarde de lei, iar rata neperformantelor a continuat sa scada, pana la 7.99%.

Cresterea bancii a fost sustinuta de investitiile in tehnologie, iar recunoasterea sa pe piata serviciilor bancare online a inceput inca de anul trecut, cand a lansat Contul Libra Online, primul, dar mai ales singurul cont online din Romania. Pana in prezent, Contul Libra Online a fost remarcat si premiat de industria de profil pentru inovatie si experienta de utilizare.

Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank se remarca prin orientarea spre inovatie, prin utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea produselor si serviciilor bancare. La finalul anului 2014, Libra Internet Bank ocupa locul 24 in clasamentul celor 40 de banci din Romania.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.