Nou secretar general la FRF

0

Comitetul Executiv al FRF l-a numit în funcția de secretar general al forului românesc pe Radu Vișan, acesta urmând să ocupe postul lăsat vacant de Gheorghe Chivorchian.

Propunerea lui Vișan pentru postul de secretar general a fost făcută de președintele FRF Răzvan Burleanu. Tot luni s-a mai decis ca Gabriel Bodescu, consilier al lui Burleanu, să fie avansat în funcţia de secretar general adjunct.

Radu Vişan a fost, de la momentul în care Burleanu a câștigat alegerile FRF și până în prezent, manager dezvoltare instituţională în cadrul FRF. El mai este şi membru în Comisia Hattrick a UEFA.

Vișan a colaborat cu Burleanu în perioada în care cei doi lucrau la Administraţia Prezidenţială. Actualul secretar general al FRF a fost decorat, la un moment dat, de către fostul preşedinte Traian Băsescu cu Ordinul Naţional pentru Merit în grad de cavaler.

Gherghe Chivorchian, fostul secretar general şi FRF au decis încetarea raporturilor contractuale, după ce oficialul de la Casa Fotbalului fost cercetat penal de DNA Timişoara pentru complicitate la abuz în serviciu. Chivorchian fusese suspendat din funcţia de la FRF, la data de 30 iunie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.