Șeful CJ Arad, Nicolae Ioțcu, primea șpagă în cutia de whisky!

Nicolae Ioţcu şi-a primit prima tranşă din şpagă într-o cutie de whisky după o discuţie pe tema contractelor de aparatură medicală pentru spitalul judeţean din Arad.

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad s-a dus la Cristian Drăgan, administratorul public al judeţului Arad acasă, iar după discuţii i s-au pus pe masă câteva teancuri de bani, prima tranşă din cei 20.000 de euro care trebuia să-i primească. Când a văzut cei 35.000 lei, Ioţcu a sărit de pe scaun şi a cerut ca banii să fie puşi în ceva şi să îi dea la plecare. Teancurile de bani au fost băgaţi într-o cutie de whisky, iar cutia într-o plasă pe care Ioţcu  a preluat-o la plecare. Cutia a fost găsită la percheziţie fără bani însă. Ioţcu s-a arătat înţelegător cu Drăgan care i-a spus că a intrat în cei 10.000 de euro pe care trebuia să-i mai dea, spunându-i că nu e o problemă şi să nu se grăbească. Când a dat declaraţie în faţa instanţei, Ioţcu a susţinut, referindu-se la momentul când a fost prins cu cei 10.000 de euro, că nu-şi aduce aminte să fi discutat în maşină cu Drăgan despre bani, relatează Romaniatv.net.

Preşedintele CJ Arad a susţinut că în momentul în care a vrut să coboare din maşină, Drăgan i-a întins ceva, spunându-i că este pentru el. Nicolae Ioţcu a fost lovit de amnezie, afirmând că nu îşi aminteşte ca pe drumul de la Lipova spre vila sa din comuna Vladimirescu să fi discutat despre bani. Acesta a încercat să se apere, motivând că nu a vru să arunce plicul cu cei 10.000 euro, ci l-a scăpat din cauza poliţiştilor de la DGA care l-au prins în flagrant. Referindu-se la cel care l-a denunţat, Cristian Drăgan, Ioţcu a declarat că nu-l poate numi prieten “dar în cadru profesional ne înţelegeam bine. Are ceva probleme în altă parte de a scris lucrurile acelea. Nimic din ce a susţinut nu este adevărat. Nu îmi explic de ce pentru că niciodată nu i-am cerut ceva ilegal”, scrie pressalert.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.