Donație de echipament pentru Centrul de Transfuzie București

Centrul de Transfuzie Sanguină București a primit o donație de echipament în valoare de 22.194 de lei, în cadrul campaniei „Sângele este Viață”.

Instituția a fost dotată cu 23 de mese de laborator de tipuri și dimensiuni diferite, necesare în desfășurarea activității curente, informează un comunicat al Fundației Star Storage transmis marți Agerpres.

Campania umanitară „Sângele este Viață” a fost inițiată în decembrie 2012 de compania Star Storage și a fost preluată în anul următor de Fundație.

Obiectivul campaniei „Sângele este Viață” îl constituie strângerea de fonduri pentru achiziția de echipamente medicale moderne, necesare Centrelor de Transfuzie Sanguină din București și din restul țării, în vederea colectării, stocării și prelucrării sângelui și produselor conexe în deplină siguranță, respectând normele în vigoare și cele mai înalte standarde europene.

Campania umanitară „Sângele este Viață” va continua până la îndeplinirea obiectivelor propuse, iar cei care doresc să susțină această cauză o pot face prin: donații cu plată prin card bancar, inclusiv din străinătate, cu comision 0 — direct pe site-ul campaniei www.sangele-este-viata.ro și donații directe prin transfer bancar în contul RO52 BACX 0000 0008 5451 7001 deschis de Fundația Star Storage la Banca UniCredit Țiriac Bank, Sucursala „Rosetti”, București.

Fundația Star Storage este organizație non-guvernamentală românească, caritabilă, nonprofit, care are ca obiectiv principal realizarea și implicarea în campanii, programe și proiecte sociale, care să contribuie activ la rezolvarea problemelor și dezvoltarea societății românești.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.