Planurile lui Halep pentru 2015

0

SIMONA HALEP a fost informată oficial că va primi un wild card pentru turneul de la Toronto, acesta urmând să fie primul său turneu pregătitor pentru US Open. Totodată, ea a declarat că obiectivul său principal este să ajungă din nou la Turneul Campioanelor în acest an.

„Mă lupt în fiecare zi pentru Singapore. La începutul acestui an am spus că obiectivul meu este să mă întorc la Singapore. Turneul acesta este foarte important pentru mine, este unul dintre cele mai importante turnee ale anului. Numai cele mai bune opt jucătoare ajung aici și fiecare meci este ca o finală. De la începutul turneului până la sfârșit ai numai meciuri tari. Și vreau neapărat să mă întorc aici.
Orașul înseamnă mult pentru mine. A fost prima dată când am jucat la Turneului Campioanelor și să joc cu Serena finala a fost minunat. Toată săptămâna mi-a dat și mai multă încredere că pot fi o jucătoare de top.
Iar fanii din Singapore sunt seznaționali. Cred că sunt unii dintre cei mai buni spectatori pe care i-am avut. M-am simțit ca și cum eram acasă aici. Poate anul acesta voi juca din nou și va fi și mai bine. Fanii chiar m-au ajutat și joc la cel mai bun nivel al meu. Am făcut tot ce am putut anul trecut să câștig”, a spus Simona Halep.

În cursa pentru turneul de la Singapore, SIMONA HALEP se află în prezent pe poziţia a treia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.