Ponta atacă dur Opoziția

0

Victor Ponta a declarat, marţi, la şedinţa de guvern, că apreciază decizia coaliţiei de guvernare privind convocarea unei sesiuni extraordinare pe tema Codului Fiscal, la sfârşitul lunii august. Totodată, premierul a ironizat Opoziţia, care nu înţelege că este vorba despre economie şi nu despre dispute politice.

„Apreciez decizia coaliţiei de guvernare ca la sfârşitul lunii august să avem la Parlament sesiune extraordinară pe tema Codului Fiscal, cred că având Codul Fiscal la 1 septembrie aprobat şi promulgat, evident de preşedinte, este cel mai important semn de stabilitate şi predictibilitate pentru economia din România”, a precizat Victor Ponta, adăugând că că acest lucru înseamnă că „şi în 2016, 2017, 2018 avem locuri de muncă, avem dezvoltare economică şi dacă economia merge… restul nu mai contează”.În context, premierul a atacat Opoziţia.”It’s about economy, nu mai zic continuarea ca să nu se simtă jignit cineva din opoziţie. Dacă merge economia şi dacă avem locuri de muncă şi dacă combatem evaziunea fiscală, restul scandalurilor politice sunt absolut secundare”, a menţionat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern în care se va aproba prima rectificarea bugetară din acest an, că va fi „o rectificare pozitivă” şi le-a cerut miniştrilor să folosească banii.

Ponta a precizat că Preşedinţia va primi 10 milioane de lei, aceasta fiind suma cerută de Administraţie: „Cât au cerut. Nu am tăiat un leu. Nu îmi place şi nu folosesc puterea guvernamentală pentru şicane.”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.