Trupa Vunk concertează pe 7 octombrie la Sala Polivalentă

0

Trupa Vunk susține primul concert sub forma unui „eveniment multimedia” pe 7 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală, informează un comunicat transmis luni, Agerpres.

„Fiecare spectator se va simți parte dintr-un nou univers, pentru că mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul Vunk din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide porțile către un nou tip de exprimare artistică”, se arată în comunicatul citat.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol de lumini și tehnologie, trupa Vunk le va oferi fanilor săi o complexă experiență. Afișul concertului Vunk — „Un Nou Univers”, primul într-un format animat, este un prim indiciu al inovațiilor pe care aceasta trupă le va aduce la spectacolul de pe 7 octombrie, precizează sursa citată.

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, la oficiile Poștei Române, la terminalele de plată Zebra Pay din întreaga țară și online pe www.iabilet.ro. Până pe 9 august, acestea au prețuri preferențiale ce încep de la 48 de lei, urmând să crească după această dată cu aproximativ 25%, după cum informează reprezentanții formației.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.