Nicolae Mischie, în stare gravă la un spital din Capitală

Nicolae Mischie, fostul presedinte al Consiliului Județean Gorj și al PSD Gorj, se află în stare gravă la un spital din Capitală. Nicolae Mischie are 70 ani şi a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi presedinte PSD Gorj in perioadele 1996 – 2000 si 2000 – 2004.

Nicolae Mischie a suferit un accident vascular cerebral si a fost internet iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu. Fiindca starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, un elicopter SMURD l-a preluat de la Tg – Jiu şi l-a transportat la Spitalul Clinic Colentina.

În vârstă de 70 de ani, Nicolae Mischie are mai multe probleme de sănătate. Este cunoscut cu diabet și cu probleme cardiace.

Fostul „baron” de Gorj a fost eliberat condiționat din închisoare în urmă cu un an. Nicolae Mischie a ajuns în Penitenciarul Târgu-Jiu după ce a fost judecat pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Procesul a durat mai bine de opt ani, dar, în final, baronul de Gorj a ajuns în cătuşe. Acesta i-a cerut unui afacerist să îi renoveze mai multe imobile, în schimbul unor contracte cu firma acestuia. Fostul şef de judeţ a mai avut probleme cu legea în anul 2004. Atunci, a introdus în ţară o armă de vânătoare, fără să o declare la vamă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.