Legendara trupă Smokie, concert incendiar la Zalău

0

Legendara trupă britanică Smokie nu și-a dezmințit renumele și a oferit, duminică seara, la Zalău, un spectacol total celor circa 25.000 de fani din Sălaj dar și din alte județe ale țării, unii dintre ei veniți de la sute de kilometri pentru a fredona versurile unor melodii celebre, precum „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „I’ll Meet You at Midnight”, „Oh, Carol” sau „Needles And Pins”.

Cu o sonorizare de excepție, de 140.000 de wați, concertul a fost deschis cu piesa „Boulevard Of Broken Dreams”, de pe albumul cu același nume, lansat în 1989. Membrii trupei nu și-au arătat deloc vârsta, cântând și dansând pe scenă, într-un ritm susținut, mai bine de o oră, timp în care au știut mereu cum să antreneze publicul, prin trucuri exersate în deceniile de când cântă împreună, informează Agerpres.

Solistul vocal și totodată chitarist al formației, Mike Craft, a aruncat inclusiv cu bere către public sau i-a îndemnat pe spectatori să-și miște șoldurile în ritmurile muzicii.

După un spectacol de muzică, lumină și sunet de cea mai bună calitate, Smokie și-a încheiat concertul cu piesa „Needles And Pins”. În ovațiile spectatorilor, trupa a revenit însă pe scenă, pentru a oferi fanilor două dintre piesele de rezistență, respectiv „Have You Ever Seen The Rain” și, bineînțeles, celebra „Living Next Door To Alice”.

Impresionați de asistență, membrii formației au mulțumit celor prezenți prin vocea basistului Terry Uttley, care a catalogat publicul din Zalău ca fiind unul extraordinar.

Concertul a fost oferit de municipalitate în cadrul ediției din acest an a Zilelor Cetății, punctul final fiind un impresionant foc de artificii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.