Copiii pot dormi, în acest weekend, la Muzeul Antipa

0

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, vor putea să petreacă o noapte memorabilă la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

Cei mici vor face vineri, 7 august 2015, un tur al muzeului, asigurându-se că toate exponatele din diorame vor avea parte de un somn liniștit, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning, și vor adormi lângă Deinotherium gigantissimum, visând poate la lumea uriașilor de altădată, anunţă organizatorii.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frați; 400 Ron/trei frați. Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Sosirea copiilor la muzeu este stabilită pentru ora 21.00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8.30, după ce micuții au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de unul dintre sponsori.

Detalii despre eveniment puteţi găsi pe www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.