Kobe Bryant vrea să se retragă

0

Ediția 2015-2016 a Ligii profesioniste nord-american de baschet (NBA) ar putea fi utimul pentru Kobe Bryant, jucătorul-vedetă al echipei Los Angeles Lakers, care a recunoscut că va aștepta finalul sezonului pentru a lua o decizie.

„Este cu adevărat dificil să iei o decizie de acest gen. Nu este o problemă legată de ceea ce mai pot face încă. Corpul și picioarele mele sunt ok, iar starea sănătății mele este una bună. Însă lucrurile sunt foarte simple: fie voi dori să joc în continuare, fie mă voi retrage. Dar cred că o astfel de decizie trebuie luată la finalul sezonului”, a declarat Bryant pentru Yahoo Sports.

În vârstă de 37 ani, Kobe Bryant a cucerit cinci titluri de campion în NBA cu Lakers (2000, 2001, 2002, 2009 și 2010), însă ultimele trei sezoane au fost perturbate de gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat.

În luna mai, managerul lui Los Angeles Laker, Mitch Kupchak, a declarat că jucătorul a luat deja decizia se a se retrage din activitate la finalul sezonului 2015-2016, însă afirmațiile sale au fost dezmințite ulterior de Kobe Bryant.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.