Tren deraiat între Brașov și Sibiu

1

Un tren a deraiat, miercuri, între Braşov şi Sibiu. Circulaţia feroviară a fost întreruptă. Din fericire nu sunt victime.

Un tren de persoane a deraiat miercuri dimineață în zona străzii Codrii Cosminului. Nu sunt victime, dar traficul feroviar este blocat. Trenul aparține companiei private Regiotrans. „Traficul foreviar pe magistrala 200 Braşov-Sibiu este momentan oprit. In timpul manevrelor de regarare, un tren fără călători a deraiat”, a declarat la România TV Adrian Creangă, inspector Centrul Infotrafic.

La locul incidentului au ajuns reprezentanții CFR pentru a vedea din ce cauză trenul a sărit de pe șine. Garnitura a îndoit efectiv șinele de cale ferată.

Citește și
1 Comentariu
 1. TITI spune

  Jaf la CFR Calatori ?
  DNA , sa controleze toate dosarele de achizitii “in totalitate legale” din perioada 2013-2014-2015 de la CFR Calatori?
  Oare s-a auzit de Secara Vasile(inculpat in acest moment), Dorobantu Valentin(dirijorul trenurilor pe la REGIOTRANS privat, in acest moment), Carmen Maria Popescu(director achizitii), Miu Ileana(director economic),Liliana Constantinescu(sef oficiu juridic),Claudiu Dumitrescu(inculpat), Alexandrina Gatej,Dana Galben Rachila,Gavris Teodor(inculpat), Nita Robert, Timis Bogdan, Protopopu Gabriel Telu(inculpat),Berindean Nicolae(inculpat),Szentes Iosif(manager privat) Litra Marcel,Mantoiu Cornel , etc?
  Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de mai sus in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie?
  Fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes.
  Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara,in prezent inculpat , au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.