Ponta, noi atacuri pe Facebook

0

Premierul Victor Ponta, aflat în concediu, lansează noi atacuri, pe Facebook, spunând că CSM ar trebui să iniţieze  dezbateri despre independenţa Justiţiei şi nu să le blocheze „constant”, iar politica ar trebui „să nu se facă azi în România doar cu Miţa Baston şi Vasile Vameşul”.

Victor Ponta a postat, joi, pe Facebook, un nou mesaj, în timp ce se află în concediu. „Azi nu este „Economy” dragi penelisti/pedelisti ( ca oricum e clar ca nu invatati nimic).

Mi-as dori ca in Romania sa putem analiza si dezbate serios ceea ce se intampla acum in Germania, ca sa invatam de la altii si sa evitam propriile greseli.

Pe fff scurt : Serviciul de informatii german constitutie un departament special / documente secrete despre acesta apar pe un site media / Serviciul depune plangere penala contra jurnalistilor/ Procurorul General declanseaza investigatia/ dupa mai multe luni situatia devine publica si obiect de disputa politica / Ministrul Justitiei ii cere Procurorului General sa opreasca tot cazul / acesta refuza si acuza presiuni si interventii politice / Ministrul Justitiei il demite pe Procurorul General/ scandalul si dezbaterea continua! ( detalii in articolul de mai jos – http://www.dw.com/…/how-the-world-misunderstood-…/a-18630649 )

Teme fundamentale – libertatea presei, independenta procurorilor, interesul si secretul de stat, puterea si responsabilitatea politica!!! Nu credeti ca e important??? Eu cred ca da!

Sigur pentru a trata serios aceste teme ar trebui ca politica sa nu se faca azi in Romania doar cu Mita Baston si Vasile Vamesul / jurnalistii de genul „Turcescu/ Tapalaga” ar trebui sa vorbeasca deschis in numele serviciilor si nu al presei, iar CSM ar trebui sa fie cel care initieaza debateri despre independenta Justitiei nu cel care le blocheaza constant!!! Credeti ca se poate si in tara noastra?”, a scris Victor Ponta pe Facebook, potrivit Romaniatv.net.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.