Premierul Ponta s-a întors din concediu

0

Premierul Victor Ponta a sosit în ţară în cursul zilei de duminică, după ce a petrecut un concediu peste ocean, în America, alături de soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu şi cei doi copii.

Începând de luni, premierul îşi va relua activitatea de premier şi va fi nevoit să răspundă la tot felul de speculaţii privind gândurile la demisie, potrivit România TV.De asemenea, mai sunt problemele juridice şi de sănătate, dat fiind faptul că Victor Ponta trebuie să afle dacă va mai fi nevoie de o intervenţie la genunchiul stâng.

Premierul Victor Ponta a precizat, săptămâna trecută, la România TV că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, situaţie în care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.”E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută”, a spus premierul.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng, şi s-a întors în ţară la 8 iulie. În această perioadă, Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.

Premierul a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul Oasis în portul Everglades din Fort Lauderdale, alături de soţia sa şi de cei doi copii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.