Pepco, noi angajări în România

0

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, face angajări la Bucureşti, Constanţa, Medgidia, Tîrgu-Mureş, Reşiţa şi Caransebeş, Sibiu, în această perioadă. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti, relatează Romaniatv.net.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4.000 de angajaţi.

Pepco angajează pe postul de casier la Bucureşti, Constanţa, Medgidia, Tîrgu-Mureş, Reşiţa şi Caransebeş.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, nu are contraindicaţii la efort fizic, e punctual, amabil şi îi place să lucreze cu clienţii.
14 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Pepco în Bucureşti. Detalii, aici.

Pepco angajează pe postul de casier la Constanţa, Medgidia, Tîrgu-Mureş. 3 septembrie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru poziţia de casier disponibilă în aceste oraşe. Pepco angajează casieri la Reşiţa şi Caransebeş.
Pepco angajează pe posturile de şef/şef adjunct de magazin la Sibiu.

Eşti eligibil pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare.
Până pe 4 septembrie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în aceste oraşe.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.