Nicolăescu, interesat și nu prea de Primăria Sectorului 3

0

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat, marţi, că o candidatură a sa la Primăria Sectorului 3 este deocamdată „o intenţie”, dar nu a luat încă o decizie. 

Întrebat dacă va candida la funcţia de primar de sector, parlamentarul a răspuns: „Este o intenţie, deocamdată, la rugămintea organizaţiei din care fac parte. Dar o să vedem, că mai este mult până atunci: să facem sondaje, să verificăm ce şanse avem şi, după aceea, decizia va fi luată în cunoştinţă de cauză. De ani de zile, de când sunt în Sectorul 3, ştiu destule lucruri care merg bine şi care merg prost. În funcţie de dupasta, şi direcţiile de lucru vor fi adaptate”.

Totuşi, politicianul a refuzat să facă vreun comentariu despre Robert Negoiţă, care ocupă, în prezent, funcţia râvnită şi care, cel mai probabil, va candida din nou, în 2016, din partea PSD.

„În acest moment, cât încă eu nu am decis să candidez, nu vreau să fac niciun fel de comentariu, pentru că nu cred că este corect”, a spus Nicolăescu pentru psnews.ro

Totodată, el a ţinut să dezmintă zvonurile privind eventuale tensiuni în interiorul organizaţiei PNL din Sectorul 3.„Nu am auzit (de tensiuni – n.r.). Dimpotrivă: lucrurile la noi merg chiar foarte bine. Ştiu cum sunt şedinţele de birou, de comitet executiv, în care hotărârile se iau atât de uşor, pentru că lumea înţelege despre ce este vorba. În afară de faptul că este o organizaţie unită, este şi foarte eficientă, ceea ce, până la urmă, este esenţial în politică: să fii eficient în ceea ce faci”, a încheiat Eugen Nicolăescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.