Incendiu puternic în Suceava

0

Incendiu devastator într-o localitate din Suceava. Două gospodării din Suceava au luat foc din cauza unei instalaţii electrice improvizate, potrivit România TV. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge focul.

Una dintre casele incendiate aparţinea unei femei văduve care are şapte copii. Flăcările le-au mistuit locuinţa, un depozit de furaje, dar şi o anexă din gospodăria vecină.

13 hectare de vegetatie uscata au fost mistuite de flacari, luni, in sapte incendii in localitatile Volovat, Negostina, Arbore (10 hectare), Moara Nica (2,5 hectare), Grigoresti si Pojorata, in urma unor focuri facute in spatii deschise si lasate nesupravegheate. Luni dupa-amiaza, in urma unui foc facut in spatii deschise, lasat nesupravegheat, a izbucnit un incendiu puternic la gospodaria lui Gheorghe B., din comuna Gramesti. La fata locului s-au deplasat militarii de la Garda de Interventie Siret si de la Detasamentul de Pompieri Radauti, cu cinci autospeciale si o ambulanta SMURD. La sosirea echipajelor, ardeau violent anexele gospodaresti, majoritatea constructii din lemn, si exista pericolul de propagare la casa de locuit si la fondul forestier din apropiere.Interventia pompierilor a durat aproximativ cinci ore. Au ars adapostul de animale pe o suprafata de 100 de metri patrati, acoperisul unei constructii corp comun, care ingloba casa de locuit, bucataria de vara, baia si sura, pe o suprafata totala de 250 de metri patrati, circa 35 metri cubi lemn de foc, cinci tone boabe de cereale, aproximativ 1.000 de baloti de paie, un atelaj hipo si un motogenerator. Flacarile au degradat planseul corpului comun pe o suprafata de 110 metri patrati, o masina de macinat cereale si 25 de arbori.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.