Irina Margareta Nistor, în juriul Chitila Film Fest 2015

Share:

Actorul Dorian Boguță și criticul Irina Margareta Nistor se numără printre membrii juriului Chitila Film Fest, care va avea loc între 14 și 16 august, informează un comunicat al organizatorilor transmis joi Agerpres.

Lor li se alătură regizorul Cornel Mihalache și producătorul și jurnalistul Cătălin Apostol.

În cadrul festivalului va fi premiat câte un scurtmetraj din fiecare secțiune competițională, iar premiul special „Prețuiește Clipa” va fi acordat de Fundația „Prețuiește Clipa”, pe baza aprecierilor publicului.

În competiția Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalul de film în aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au înscris 347 de scurtmetraje. Dintre acestea, vor fi proiectate șase scurtmetraje de ficțiune și șase documentare sau reportaje.

Vizionarea tuturor proiecțiilor din competiție este liberă, începând cu ora 21,00.

Filmelor din competiția festivalului li se alătură și producții clasice ale cinematografiei românești: „Pruncul, petrolul și ardelenii” de Dan Pița, care poate fi văzut vineri, „E pericoloso sporgersi” de Nae Caranfil — sâmbătă și „America, venim!” de Răzvan Săvescu — duminică.

Tot duminică, înainte de Gala de premiere a Chitila Film Fest 2015, Narcisa Suciu va susține un concert pentru publicul festivalului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.