Schimbări majore la Vila Lac 3 pentru Iohannis

0

Gelu Vişan, unul dintre liderii PMP, oferă noi detalii despre schimbările care s-ar face, de şase luni, la Vila Lac 3, unde se va muta preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit lui Vişan, trei dormitoare au fost dărâmate pentru a se face unul de 500 de mp, cu două intrări, şi în care cuplul prezidenţial se va bucura de un pat de 3 pe 3.

Gelu Vişan a declarat, la România TV, că, la Vila Lac 3, unde se va muta Klaus Iohannis, lucrările de renovare depăşesc 2 milioane de euro. „Trei dormitoare au fost dărâmate, care erau locuibile, unde a stat preşedintele Traian Băsescu, şi s-a făcut un dormitor de 500 mp, cu două intrări: una pentru doamna, una pentru domnul. Şi un pat de 3 pe 3”, a spus Vişan.

Lucrările la Vila Lac 3 au început în luna martie. „De şase luni facem curăţenie la ziduri şi se termină în ianuarie”, a adăugat Vişan. Acesta a dat noi detalii despre dormitorul de 500 de mp al cuplului prezidenţial.

„Sunt peste 2 milioane de euro pentru un dormitor de 500 mp, cu geam pe tot peretele. N-am fost nici să-i cunosc pisica domnului Iohannis pentru care era să-şi bată un vecin, nici sa vorbesc cu domnul Iohannis si doamna Carmen Iohannis. Au vorbit muncitorii de acolo si vorbesc in continuare săracii. Unii dintre ei au prins şi pe timpul lui Ceauşescu şi au spus: Ăsta este mai rău decât ăla.

Un om care isi face două scări sa intre in dormitor si vrea dormitor de 500 mp cât o curte si cu pat de 3 mp, să se alerge cu doamna…. Vorbesc cu foarte mare respect… Dar cum să vorbesc altfel decât cu respect despre un pat de 3 pe 3 metri”, a spus Gelu Vişan.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.