Mandatul delegației UNPR la discuţiile pe Codul Fiscal

0

Ministrul Eugen Nicolicea și senatorul Haralambie Vochițoiu vor participa din partea UNPR la întâlnirea partidelor politice parlamentare pe tema Codului fiscal, care se va desfășura pe 20 august, la Palatul Parlamentului.

UNPR la întâlnirea partidelor pe tema Codului fiscal, Potrivit unui comunicat de presă transmis vineri Agerpres de UNPR, cei doi sunt specialiști care au experiența și pregătirea necesare pentru susținerea tehnică a punctelor de vedere ale Uniunii pe această temă.

„UNPR își exprimă speranța că formatul convenit va conduce la o discuție tehnică solidă privind Codul fiscal, înaintea unei discuții politice necesară. UNPR își asumă rolul de punte de dialog între lideri și instituții și consideră că toți participanții trebuie să vizeze în primul rând soluțiile propriu-zise, și nu eventuale câștiguri politice sau de imagine”, se arată în comunicatul citat.

UNPR precizează că, „fie că sunt la Putere, fie că sunt în Opoziție, toate partidele au obligația să trateze aceste discuții cu maximă responsabilitate, gândindu-se la interesul național, adică la siguranță și la prosperitate, atât la nivelul societății, cât mai ales la nivelul fiecărei familii în parte”.

„Codul fiscal este mult mai important pentru români și pentru România decât ar putea fi vreodată confruntările sterile dintre partide. Din acest motiv, UNPR promovează dialogul, construcția și buna-credință în abordarea tuturor temelor de interes pentru țară și pentru cetățeni”, se mai arată în comunicat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.