EURO 2016 nu va fi transmis de TVR!

0

Stelian Tănase, preşedintele TVR, spune că nu-l interesează ce se întâmplă cu drepturile pentru Campionatul European din Franţa. În acelaşi timp, angajaţii postului public spun că nu există nici o şansă ca telespectatorii să vadă Euro la TVR.

Stelian Tănase, directorul general al TVR, nu a făcut nimic pentru ca postul public să achiziţioneze partidele de la Euro 2016, de vara viitoare, unde reprezentativa României va fi aproape sigur prezentă. Contactat de Gazeta Sporturilor, Stelian Tănase a răspuns evaziv.

„Spuneţi repede că acum sunt în vacanţă şi stiţi, sunt pe roaming, plătesc mult dacă stau de vorbă! Ce doriţi, vă rog, ce problemă aveţi? Aaa, despre drepturile TV pentru Campionatul European de fotbal? Nu e treaba mea ce se întâmplă cu ele, să răspundă Costi Şerbu, directorul de achiziţii sportive. Sau puteţi să-l sunaţi pe Emil Hossu-Longin, care e şef pe sport. Nu ştiu ce se va întâmpla cu ele, acum sunt în concediu, abia vinerea viitoare o să văd dacă mai e ceva nou”, a spus Stelian Tănase.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.