Liberalii au conturile blocate din cauza datoriilor

0

Alina Gorghiu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a anunţat, marţi, că PNL are conturile blocate din cauza datoriilor.

Gorghiu susţine însă că datoriile nu sunt din mandatul său, dar că şi le asumă şi are responsabilitatea rezolvării lor. „Avem o problemă cu datoriile la partid. Avem conturile blocate. Îmi asum trecutul partidului cu bune, cu rele, nu sunt datorii din mandatul meu, dar mi le asum pe toate. Am responsabilitatea rezolvării inclusiv a problemelor administrative. Încercăm să le ducem la liman pe toate. Partea bună din politica românească cu privire la finanţarea partidelor politice este că vom avea o campanie electorală finanţată la vedere, nu va mai exista acel cerc vicios, om de afaceri să vină în curtea partidului să-ţi facă o donaţie mai puţin sau mai mult ocultă pe care tu să o recompensezi cu nu ştiu ce funcţie minsterială ulterior”, a declarat Gorghiu, la B1 TV.

Şi PSD are conturile blocate din cauza datoriilor care, potrivit trezorierului Mihai Drăghici, se ridică la 7 milioane euro.

Pe de altă parte, Gorghiu a anunţat că după ce va începe sesiunea parlamentară, PNL va iniţia discuţii cu UNPR, UDMR şi „cu cine doreşte” pentru o moţiune de cenzură, pentru a sancţiona Guvernul care merge „cu căruţa din gard în gard”. „O să avem consultări cu colegii noştrii de la Parlament, cu UNPR, cu UDMR, cu cine mai doreşte. Cu toată lumea am discutat şi pentru moţiunea anterioară, pentru că majoritate parlamentară în formula actuală a Parlamentului României nu ai cum să o obţii decât discutând şi cu UDMR ş cu UNPR şi cu partidul domnului Fenechiu şi cu domnul Geoană cu care avem acea discuţie începută”, a spus Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Aceasta a precizat că discuţiile vor fi iniţiate după ce începe sesiunea parlamentară, respectiv la 1 septembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.