Victor Ponta, din nou la DNA

0
Victor Ponta s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, fiind citat în dosarul Rovinari-Turceni. Procurorul de caz i-a prezentat lui Victor Ponta rezultatele expertizei financiar-contabile făcute în dosarul său. Am plătit cu 2.000 de lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român, a declarat premierul, la ieşirea de la DNA, unde a stat mai puţin de 20 de minute.

Victor Ponta a fost chemat, miercuri, la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă rezultatul expertizei financiar-contabile solicitate anterior de procurori. Victor Ponta a mai spus că va da declaraţii atunci când îl va chema procurorul şi avocatul.

Am plătit cu 2.000 de lei în plus taxe, dar nu le mai cer de la statul român. O să dau declaraţii când mă cheamă procurorul şi avocatul, a declarat premierul, la ieşirea de la DNA, unde a stat mai puţin de 20 de minute.

Expertiza financiar-contabilă solicitată de procurori este gata, a spus premierul, la intrarea în sediul DNA, răspunzând la întrebările jurnaliştilor. El a mai spus că dacă i se va cere să facă declaraţii, va face acest lucru.

Agerpres reaminteşte că în 13 iulie, Victor Ponta a fost chemat la DNA, unde a fost anunțat că în dosar s-a dispus efectuarea unei expertize financiar-contabile și că procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce îi aparțin în dosarul Rovinari—Turceni în care acesta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

Tot atunci, DNA i-a schimbat calitatea în acest dosar din suspect în inculpat, premierul prevalându-se de dreptul la tăcere, astfel că nu a dat o declarație în fața procurorului.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.