Raț revine la Rayo Vallecano

0
Fundașul Răzvan Raț a semnat joi un contract pe doi cu spaniolii de la Rayo Vallecano, echipă pentru care a mai evoluat și în intervalul februarie – iunie 2014.

După semnarea contractului, căpitanul naționalei s-a declarat încântat că va evolua din nou în campionatul spaniol.

„Sunt bucuros că m-am întors, sper să fie la fel de bine ca ultima dată. Am bătut palma pentru 2 ani! Sper să fiu cât mai bun, cât mai competitiv, sunt foarte bucuros că lucrez cu același antrenor (n. red. –  Paco Jemez), pentru că îl apreciez foarte mult. Aici sunt oamenii care m-au vrut înapoi și au ales iar varianta Răzvan Raț pentru banda stângă.

Sunt foarte fericit că voi evolua din nou în Primera Division. Am ales în primul rând cu sufletul, am fost foarte bine primit aici și data trecută. Am o relație bună cu antrenorul, dar și cu cei din conducere. Am demonstrat că pot juca în Primera Division, la un nivel înalt.

Aș vrea să fiu în teren cu Valencia, însă la momentul meciului o să am doar o săptămână de antrenamente”, a spus Raț pentru DigiSport.

De asemenea, fundașul a vorbit și despre perioada petrecută la PAOK:

„Nu m-am mai înțeles după un an cu PAOK, deși cred că am performat bine, am fost cel mai bun jucător din Grecia în prima jumătate de an, dar și în echipa campionatului, la sfârșitul sezonului. S-a schimbat însă antrenorul, dar și directorul sportiv, iar apoi s-a rupt povestea de dragoste dintre noi”.

Slătineanul de 34 de ani se antrena cu gruparea madrilenă de la începutul săptămânii, după ce tehnicianul ultimei sale echipe, PAOK Salnic, Igor Tudor, nu s-a mai bazat pe serviciile sale.

Pentru greci, a semnat pe 1 iulie 2014 și a marcat 3 goluri în 30 de meciuri de campionat (27 ca titular, 22 ca integralist). În Cupa Greciei a mai bifat alte două partide, iar în Liga Europa a mai evoluat de alte nouă ori (de 7 ori ca titular, de 6 ori a fost integralist).

În returul ediției 2013/2014, Răzvan Raț a apărut de 10 ori în tricoul lui Rayo Vallecano (de 9 ori ca titular, de 8 ori ca integralist)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.