Șase persoane rănite, după un grav accident în Bacău

Share:

Un grav accident de circulaţie a avut loc în cursul zilei de joi pe o şosea din Bacău după ce două autovehicule s-au ciocnit. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini de pompieri. Din cele şase victime implicate, trei sunt rănite grav. 

Un grav accident de circulaţie a avut loc în judeţul Bacău, acolo unde două maşini s-au ciocnit violent. În fiecare autoturism se aflau câte trei persoane, patru adulţi şi doi copii, potrivit România TV.

Într-unul dintre vehicule se afla o fetiţă de şapte ani, în timp ce în celălalt era un bebeluş. Conform reprezentanţilor ISU Bacău fetiţa are traumatism grav la cap, fiind luată de un echipaj medical. De asemenea, mama ei se află în stop cardio-respirator şi medicii fac tot posibilul să o salveze, în timp ce tatăl este în continuare încarcerat. Membrii celeilalte familii nu au suferit răni grave.

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de pompieri, poliţie şi ambulanţe, autorităţile încercând în prezent să determine modul în care a avut loc accidentul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.