Udrea nu-l mai vrea pe Ponta în fruntea Guvernului

Share:

Fosta şefă PMP, Elena Udrea, a postat, miercuri seara, pe Facebook un mesaj în care vorbeşte despre dosarul lui Ponta care în opinia ei a căpătat „accente comice”. În acest sens, Elena Udrea a ironizat modul prin care DNA îl anchetează pe premierul Victor Ponta într-un dosar „cusut cu aţă albă”.

Fosta şefă PMP consideră că este de râs în timp ce în ţară se fură ” zeci, sute de milioane de euro”, premierul este anchetat de DNA pentru mai puţin de 12.000 de euro pentru o presupusă faptă comisă acum 7 ani, relatează Romaniatv.net.

„Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz.

Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA).

În ţara asta se fură zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o sumă mai mică decât primeşte într-o lună soţia sa la Bruxelles! Si pentru o presupusa fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit pana si copiii in acest timp, nu doar adversarii politici si presa, deci nu era nimeni care sa nu cunoasca subiectul in anii acestia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…

Cred că exista suficiente motive pentru ca Ponta să plece din fruntea Guvernului, democratic, prin moţiune de cenzură, pentru că nu a făcut mare lucru pentru România, dar nu pentru acest dosar cusut cu aţă albă.

P.S. Si daca vreti normalitate in Romania, cred ca ar trebui sa incepem prin a judeca lucrurile nepartinitor. Atitudinea „sa moara al lor ca sa vina al nostru”, indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasa pentru democratie”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.