„Poveste de dragoste”, la Festivalul de Film de la Montreal

0

Cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob, „Poveste de dragoste” (titlul internațional „Love Is a Story”), a fost selecționat la festivalul de film de la Montreal, „Festival des Films du Monde”, în Canada, informează un comunicat remis Agerpres.

Din distribuție fac parte Dragoș Bucur, Raluca Aprodu, Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora și Gabriela Popescu.

Lungmetrajul „Poveste de dragoste” este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească, se arată în sinopsisul filmului.

„‘Poveste de dragoste’ este un film diferit de ‘#Selfie’, cu o poveste universală despre iubire și despre încercările prin care trebuie să treacă un cuplu. Selecția la Montreal, ca și cea de la Mons, este o reală bucurie pentru întreaga echipă a filmului, alături de care a fost o plăcere să lucrez. Acest film este pentru public, așa că juriul în fața căruia avem cele mai mari emoții este format din spectatorii din România, care vor putea vedea filmul în cinematografe la finalul acestui an”, a declarat regizoarea Cristina Iacob, citată în comunicat.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac, imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia este semnată de Călin Papură, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. „Poveste de dragoste” este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.