Cârțu e optimist

0

Directorul tehnic al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a vorbit despre derby-ul de duminică, ora 18, contra campioanei şi a spus că deşi sunt probleme de lot, atmosfera de la echipă este bună şi toată lumea îşi doreşte foarte mult victoria.

„Atmosfera este bună la echipă, avem încredere unii în alții şi că putem câştiga. Suntem toți conștienți că tot ceea ce ni s-a întâmplat până acum a fost doar rod al neșansei. Dacă am ajuns să schimbăm și la încălzire, vă dați seama că nu vă pot spune dacă vor fi schimbări în echipă decât atunci când începe meciul. În continuare nu ne vom baza pe Popov. Izvoranu este supus unei operații chiar în aceste momente. Kay și Curelea nu sunt la parametrii necesari pentru un meci cu Steaua. Avem în continuare patru fundași centrali, odată cu reprofilarea lui Dumitraș, care nu a jucat rău la Timișoara, cu excepția fazei de la gol. Sunt convins că va da în continuare randament. Nu ştiu când am câştigat ultima dată cu Steaua, probabil când eram la Pandurii ” a declarat tehnicianul.

Cârţu a comentat şi anumite probleme apărute în jurul echipei: „Contestatari vor fi tot timpul, jigulismul va fi prezent tot timpul, dar nu ne afectează. Acum văd că vă intreresează starea lui Târnăcop, iar până acum l-aţi criticat, deşi el a fost un jucător extrem de util. Cât despre , dacă a greşit, va plăti, este problema lui cu clubul.

Sorin Cârţu s-a referit şi la adversarul de duminică, învins de Rosenborg cu 3-0 în play-off-ul Europa League: „Şi la Steaua sunt probleme. Nu-l vor putea folosi pe Hamrun, iar la modul cum i s-a dus piciorul lui Papp este tipic pentru ceva ligamentar. Steaua vine în Bănie din postura de echipă rănită după înfrângerea cu Rosenborg, dar la cum s-a jucat, exceptând ultima jumătate de oră, este un rezultat mincinos. Nu cred că Rădoi va fi demis. Este la început și i se va da credit în continuare. În schimb, decizia Uefa în privința lui Rădoi mi se pare normală, pentru că o echipă de fotbal trebuie condusă de un antrenor. Acum, atenția lor se va îndrepta spre campionat“.

Reprofilat fundaş central după accidentările lui Kay, Popov şi Izvoranu, fostul jucător al Stelei, Andrei Dumitraș a declarat: „Suntem datori față de suporteri, de noi înșine să obținem un rezultat bun duminică. Cele trei puncte sunt foarte importante pentru noi, ne-ar da încredere în meciurile care urmează. Este un meci important pentru oraș, pentru echipă și vom da totul să-l câștigăm. M-am acomodat cu noul post, de fundaș central. Acolo unde nea Sorin hotărăște că este nevoie de mine voi încerca să dau randament maxim“.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.