Văduva unui șofer cere CNADNR daune de un milion de euro

0

Văduva unui şofer al CNADNR cere despăgubiri de un milion de euro. Soţul ei a murit într-un accident rutier, pe o şosea din Bihor. Femeia spune că nişte borduri mult prea înalte au partea lor de vină. Constatarea apare şi în raportul poliţiştilor, şi va fi folosită în procesul în care femeia cere daune serioase.

Cristina Brebu, văduva victimei, spune că despăgubirea pe care o cere i se cuvine pentru că „s-a pierdut viața unui om, tată, soț. A fost mult pentru noi, era totul„, potrivit digi24.ro.

După ce femeia a vizitat locul accidentului, aceasta a constatat că „este nesemnalizat cum trebuie, iar el mergând în spatele unui coleg nu avea cum să observe acele alveole de calmare a traficului”.

Soţul femeii a murit anul trecut într-un accident pe Drumul Naţional 79, în apropiere de Oradea. Camionul pe care îl conducea s-a răsturnat după ce a lovit o construcţie făcută pentru a obliga şoferii să reducă viteza. „Alveola este la 200 de metri în afara localităţii. Nu te aştepţi să o vezi şi, în al doilea rând, nu era luminată„, a declarat avocatul Mircea Ursuţa.

Poliţiştii au spus că accidentul în care a murit şoferul TIR-ului a fost provocat de viteză, dar că omul poate mai avea o şansă dacă nu dădea peste aces alveolă. Compania de Drumuri a modificat bordurile prea înalte şi nu a vrut să comenteze nimic în legătură cu milionul de euro cerut ca daune de văduva şoferului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.