Șoc în SUA. Doi jurnaliști, uciși în direct!

0
Doi jurnaliști de televiziune – o reporteriță și un cameraman – au fost împușcați și uciși miercuri în statul american Virginia chiar în timp ce realizau o transmisiune în direct, conform imaginilor cu incidentul și postului local pentru care lucrau cei doi, WDBJ7, informează AFP și Reuters.

În imaginile filmate de cameraman înainte de a fi ucis se aud mai întâi câteva focuri de armă, după care camera cade la pământ și filmează picioarele atacatorului. În afara cadrului se aude apoi cum reporterița strigă înainte de a fi împușcată.Victimele au fost identificate de către directorul postului, Jeffrey Marks, ca fiind Alison Parker și Adam Ward. „Am stabilit cu ajutorul poliției și al propriilor noștri angajați că Alison și Adam au murit în această dimineață, fiind împușcați”, a declarat Jeffrey Marks pentru CNN.”Nu cunoaștem motivele, nu știm cine este suspectul”, a adăugat el, precizând că atacatorul ar fi tras de șase sau șapte ori. Poliția îl căuta încă pe atacator.
Potrivit postului WDBJ7, persoana pe care o intervieva în direct reporterița nu ar fi fost rănită.
Alison Parker se afla în ultima sa zi de lucru la emisiunea matinală pentru care făcea respectiva transmisiune, potrivit angajatorului. „Alison adusese baloane. Era ultimul său matinal, iar noi sărbătoream asta”, a precizat postul de televiziune.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.