Spectacol aniversar al Teatrului Masca pe Calea Victoriei

Share:

Teatrul Masca prezintă joi, 27 august, de la ora 18,00, un spectacol aniversar de excepție pe Calea Victoriei, la Cercul Militar Național.

„Vă invităm să vă înfiorați de farmecul inefabil al apariției din neant a sufletului și trupului unei statui vivante… un spectacol fascinant, de o eleganță aparte, inspirat din bogăția detaliilor care caracterizează stilul baroc. Alegerea locului nu este deloc întâmplătoare, este locul unde Teatrul Masca a jucat prima dată în stradă. În plus, este gestul nostru de a susține proiectul prin care Calea Victoriei, una dintre cele mai vechi și renumite artere din inima Bucureștiului ar trebui să redevină pietonală”, declară Mihai Mălaimare, conform comunicatului citat.

În aceeași zi este sărbătorit și managerul și fondatorul Teatrului Masca, actorul Mihai Mălaimare, care împlinește 65 de ani.”27 august 2015 este ziua în care Maestrul Mihai Mălaimare împlinește 65 de ani. 65 de ani din care mai mult de 40 i-a dedicat publicului care i-a devenit o a doua familie, meseriei pe care a slujit-o cu devotament și ultimii 25 de ani proiectului său de suflet — Teatrul Masca. La mulți ani, Mihai Mălaimare!”, se arată în comunicatul citat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.