Accident cumplit în Dâmbovița, cu un mort și doi răniți

Un accident teribil s-a produs pe o şosea din judeţul Dâmboviţa. Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi după ce s-au aventurat într-o cursă nebună cu maşina. Manevrele imprudente ale şoferului au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

O manevră imprudentă l-a trimis în mormânt pe un şofer din Dâmboviţa la doar 23 de ani, din comuna dâmboviţeană Gura Şuţii. A încercat să facă o depăşire riscantă, dar a pierdut controlul maşinii. S-a răsturnat de mai multe ori, iar cursa lui s-a terminat într-un şant de pe marginea drumului. Cei doi pasageri din autoturism au fost la un pas de moarte şi spun că au avut mare noroc că au scăpat doar cu câteva zgârieturi, scrie adevarul.ro.

Impactul deosebit de puternic i-a alertat pe localnici. O cameră de supraveghere a surprins BMW-ul circulând cu o viteză ameţitoare în localitate.”Eu dormeam. Eram în pat. Nu ştiu ce să vă spun. S-a auzit foarte tare”, a spus o femeie.

Totul s-a derulat sub privirile îngrozite ale şoferului autoutilitarei.”S-a rostogolit de două ori. Erau scoşi din maşină. Au fost aruncaţi din maşină de forţa impactului”, a spus şoferul autoutilitarei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.