Dragnea vrea ca Ponta să fie ajutat „comunicațional” de PSD

Share:

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, susține că, în opinia sa, premierul Victor Ponta trebuie ajutat de partid din punct de vedere comunicațional, astfel încât acesta să nu rămână „singurul comunicator pentru toate domeniile și temele”.

„Pe mine mă interesează foarte mult ca primul-ministru să fie ajutat de partid și mă refer la un ajutor din punct de vedere comunicațional, un suport comunicațional. Pentru a se realiza lucrul ăsta, miniștrii trebuie să informeze partidul cu toate măsurile pe care le implementează în domeniile pe care le coordonează, pentru ca partidul să poată să susțină, prin comunicatorii lui, toată această activitate guvernamentală. Și PSD și coaliția sprijină acest Guvern. Vrem să avem o eficiență mai mare în comunicare și, în primul rând, pentru ca premierul să nu rămână singurul comunicator pentru toate domeniile și temele”, a spus joi Dragnea, la finalul întâlnirii liderilor partidelor parlamentare.

Întrebat dacă există nemulțumiri cu privire la activitatea unora dintre miniștri, Dragnea a replicat: „Până luni mai sunt câteva zile, vorbim după BPN-ul de luni. Nu e vorba de evaluare”.

Totodată, Liviu Dragnea a ținut să puncteze faptul că nu face liste negre cu oamenii din partid care îl susțin pe fostul președinte PSD, premierul Victor Ponta, și că nu a purtat nicio discuție cu Ilie Sârbu referitoare la intenția acestuia de a renunța la funcția de lider al grupului senatorilor social-democrați.

„Oamenii mei sunt toți membrii de partid. Asta să fie foarte clar. Am primit o informație, nu mai știu pe ce site, că eu am făcut o listă neagră. Nu există așa ceva. Ilie Sârbu este un om politic de anvergură, cu mare experiență, a ajutat foarte mult partidul. Eu nu am avut o discuție cu dumnealui în afară de ce a apărut pe surse, să îmi spună că vrea să plece din partid sau vrea să plece din Senat, ceva de genul ăsta. Eu nu fac liste negre”, a explicat acesta.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.