Averile lui Nicolae Guță și Dan Bursuc, verificate de ANAF

0

Maneliştii Nicolae Guţă şi Dan Bursuc sunt verificaţi de inspectorii ANAF pentru venituri nedeclarate la fisc, potrivit România TV. Cele două vedete sunt cunoscute pentru sumele mari pe care le încasează la diverse evenimente.

Fiscul a verificat peste 300.000 de contribuabili din România care au un risc ridicat de neplata taxelor. Pe această listă se află şi doi manelişti, potrivit România TV. Primul este Daniel Paraschiv, cunoscut sub numele de Dan Bursuc. Acesta este şi preşedintele Asociaţiei Muzicanţilor şi Lăutarilor romi din România, dar şi impresar pentru mulţi manelişti. Are o avere impresionantă, iar cei de la ANAF au descoperit că o mare parte din banii pe care i-a câştigat nu au fost declaraţi.

Al doilea manelist verificat de Fisc este Nicolae Guţă, care s-a lăudat cu averea sa fabuloasă. Ca să fie sigur că nu ridică suspiciuni, manelistul Guţă s-a asigurat că pe numele său să nu fie trecut mai nimic. Totul a fost împărţit între cei 11 copii ai săi, însă Fiscul are dreptul să verifice şi averile rudelor de gradul întâi, în cazul în care descoperă suspiciuni de fraudă.

Toate persoanele care sunt verificate de Fisc şi nu pot justifica averea au la dispoziţie două luni pentru a plăti taxele restante. În caz contrar, ANAF poate începe demersurile pentru executare silită.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se află şi ei pe lista contribuabili pentru care ANAF a propus verificarea fiscală amănunţită. Cei doi vor fi notificaţi de Fisc cu privire la începerea verificării fiscale şi li se va solicita să aducă dovada veniturilor în baza cărora s-au efectuat anumite cheltuieli.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.