Bute îl vede câștigător pe Ciocan

0

Pugilistul Lucian Bute, prezent la ceremonia cântarului oficial de dinaintea Galei de box de la Galați de vineri, a declarat joi pentru Agerpres că greul Cristian Ciocan va câștiga înainte de limită meciul său cu americanul Sherman Williams.

”Am venit pentru că mi-a permis programul și fiind acasă, normal că îi voi susține pe băieți. Nu am venit special, s-a nimerit să fie după meciul de la Montreal. Am luat o scurtă vacanță, s-a nimerit să fie meciul în perioada asta și bineînțeles că nu puteam să ratez meciul, mai ales fiind în Galați. Lui Ciocan îi urez mult succes, să muncească așa cum îl știu, că e băiat serios, și să-l facă KO. Adversarul său este un adversar cu experiență, chiar l-am urmărit pe internet, are experiență foarte bună în boxul profesionist, dar cred că Ciocan va câștiga mâine înainte de limită. Are echipă în spatele lui, știe ce trebuie să facă mâine seară, eu sunt aici să-l susțin și să-l încurajez’, a spus Bute, fostul campion mondial IBF la supermijlocie, informează Agerpres.

Cristian Ciocan și Lucian Bute sunt din comuna gălățeană Pechea, de unde este și handbalista Steluța Luca.

Boxerii de categorie grea Cristian Ciocan și Sherman Williams au participat joi la cântarul oficial organizat înaintea Galei de box de vineri, de la Patinoarul din Galați, care face parte din evenimentul sportiv ‘Kombat Fest’. Cristian Ciocan a avut 113 kg, iar Sherman Williams, un american originar din Bahamas — 122 kg.

Boxerul român Lucian Bute l-a învins prin KO tehnic în repriza a patra pe italianul Andrea Di Luisa, campionul european la categoria supermijlocie, în cadrul unei gale care a avut loc pe 16 august la Centre Bell din Montreal (Canada).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.