Ședință comună de guvern România-Moldova, la Tulcea

0

Premierul Victor Ponta a anunțat că va avea loc „cu siguranță” o nouă ședință comună cu Guvernul Republicii Moldova, omologul său de la Chișinău fiind de acord, și a precizat că, în momentul de față, nu există o dată stabilită, iar Tulcea figurează printre potențialele locuri de desfășurare a reuniunii.

„Cu siguranță va fi o ședință comună cu Guvernul Republicii Moldova. I-am adresat invitația noului premier, a spus da. (…) A fost o ședință la Iași, România, apoi la Chișinău, Republica Moldova. Următoarea ar trebui să fie la București, dar n-am scăpat ocazia să propun Tulcea și, desigur, s-au bucurat”, a declarat vineri, la Tulcea, premierul Victor Ponta.

În momentul de față, potrivit lui Ponta, nu există o dată stabilită pentru ședința comună a guvernelor celor două state. „I-am spus să ne grăbim, cât vremea e frumoasă”, a afirmat prim-ministrul.

Joi, cu prilejul aniversării Zilei Independenței Republicii Moldova, premierul Victor Ponta a efectuat o vizită de lucru la Chișinău, urmare a invitației primite din partea omologului său moldovean, Valeriu Streleț.

Șeful Executivului și miniștrii au ajuns la Tulcea vineri, în jurul prânzului, și s-au îmbarcat pe nava „Naiada” a Consiliului Județean Tulcea.

Ulterior, pe Facebook, premierul Victor Ponta a afirmat că Delta Dunării rămâne, ca în fiecare an, locul ideal pentru o sesiune de team building alături de miniștrii cabinetului, în vederea pregătirii politicilor publice până la sfârșitul anului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.