Celebrul Cor al Armatei Roșii concertează în România

0
În perioada 21 – 23 septembrie, publicul din România este invitat să asiste, în premieră, la trei reprezentaţii impresionante susţinute de prestigiosul ansamblu RED ARMY CHOIR (Corul Armatei Roşii), condus de Generalul Viktor Eliseev.
   
Red Army Choir (Corul Armatei Roşii) va cuceri audienţa de la Sala Polivalentă Cluj, pe 21 septembrie, iar pe 22 şi 23 septembrie celebrul ansamblu va performa la Sala Palatului din Bucureşti. Pe lângă dansurile şi costumele fascinante, Corul Armatei Roşii va trece prin diverse stiluri muzicale, repertoriul acestuia fiind compus din muzica tradiţională rusă, muzica sacră, arii de operă şi muzică populară, cum ar fi „Katiusha”, „Kalinka”, „Kernina” sau „Ave Maria”. De asemenea, în repertoriu au inclus cu succes melodii ale momentului, precum „Lucky” (Daft Punk), „Happy” (Pharrell Williams), s.m.a.

Spectacolul Corului Armatei Roşii MVD ce va fi prezentat publicului de la Cluj şi Bucureşti, are la activ peste şapte mii de reprezentaţii, jucate pe toate continentele, şi a fost vizionat de peste 20 de milioane de spectatori din întreaga lume.

Celebra cântăreaţă Celine Dion i-a avut ca oaspeţi pe membrii Corul Armatei Roşii în cadrul unui show special, prezentat în urmă cu trei ani de un post de televiziune francez, cu ocazia lansării noului său material discografic. Alături de baritonul Vincent Niclo, Corul Armatei Roşii a interpretat una dintre melodiile de succes ale artistei, „All by Myself”. Prestaţia incredibilă a artiştilor ruşi a impresionat-o pe Celine Dion până la lacrimi, aceasta fiind copleşită de emoţii.

Red Army Choir MVD este singurul organism militar care a primit „Steaua de Platină” pe bulevardul dedicat marilor artişti ruşi, iar cincizeci dintre artiştii acestui ansamblu au primit titlul suprem de „Artist Emerit al Rusiei”.

Spectacolul Corului Armatei Roşii de la Bucureşti face parte din turneul internaţional ce a debutat cu mare succes în luna mai 2015, pe scenele din Istanbul şi Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică şi dans din lume susţinut de celebrul ansamblu va ajunge până la finalul acestui an şi pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franţa, Belgia, Elveţia, Slovacia şi Italia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.