Nicolăescu, noul lider al deputaților liberali

0

Eugen Nicolăescu a fost ales marți lider al grupului parlamentar al deputaților PNL. Nicolăescu a obținut 43 de voturi, iar Ludovic Orban 42.

Fostul lider al deputaților PNL Ludovic Orban i-a urat succes lui Eugen Nicolăescu, cel care îl înlocuiește în funcție, arătând că deputații liberali vor trebui să-l accepte drept coleg. „I-am urat succes colegului meu Eugen Nicolăescu. Le-am transmis că, dacă o majoritate, așa cum a fost, nu m-a mai vrut lider, vor trebui să mă accepte în continuare ca și coleg”, a spus Orban, citat de Agerpres.

El a precizat că Eugen Nicolăescu a obținut pentru funcția de lider de grup al deputaților PNL 43 de voturi, iar el 42.”Nu mă interesează care erau opțiunile exprimate de către cei care nu au votat în conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor că accept rezultatul votului ca să nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales”, a arătat Orban, cu privire la voturile anulate.

El a precizat că nu va candida pentru un post în Biroul permanent al Camerei.

Deputatul a afirmat că nu este adevărat că liberalii i-ar fi reproșat că a avut poziții diferite față de linia partidului, arătând că a avut o singură astfel de atitudine referitoare la Codul fiscal, în contextul în care PNL a votat inițial în unanimitate acest act normativ.

„Nu cred că are legătură funcția de lider de grup cu candidatura la Primăria Capitalei. Eu sunt cunoscut nu pentru funcțiile pe care le-am avut, ci ca persoană și ca reprezentant al PNL și le este foarte greu să mă scoată din sondajele de opinie”, a susținut Orban.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.