Noi acuze de blat în liga secundă la fotbal!

Gazeta Sporturilor scria în 2009 despre un presupus blat în Liga secundă, dintre Buftea şi Snagov.

Meciul s-a terminat 4-2, scor care a adus beneficii unor persoane din tribună care au pariat LIVE pe eveniment. Principalii artizani ai “trântelii” se presupune că au fost Laurenţiu Reghecampf şi soţia sa, Ana Maria.

Fostul primar din Snagov, Apostol Muşat, a confirmat pentru Prosport suspiciunile: “Nu dau amănunte, dar a fost trânteală curată acel meci!”.

Gazeta Sporturilor a obţinut la acea vreme o serie de mărturii şocante despre ceea ce pare a fi un blat veritabil. Sub protecţia anonimatului, mai multe persoane din anturajul celor două echipe au povestit cele văzute.

“Când echipa a dat să plece spre teren pentru startul partidei, Reghe l-a tras în toaletă pe mijlocaşul Marius Dorobanţu. Au discutat câteva secunde, iar când Dorobanţu a ieşit din vestiar le-a transmis un mesaj câtorva colegi, cei cu experienţă! Indicaţia a fost fără dubii: «Trebuie să se termine 4-2!»”

“Pe holul dintre cabine, Reghe le-a şoptit în viteză câtorva dintre jucătorii Snagovului, pe care-i mai cunoştea, că scorul final trebuie să fie 4-2!”

“Înainte de startul partidei, Anamaria Prodan a intrat în vestiarul Snagovului şi le-a sugerat direct jucătorilor să piardă cu Buftea. A anunţat că fiecare fotbalist va încasa 20 de milioane de lei vechi pentru asta. La pauză, la 1-0, a spus că suplimentează prima cu 10 milioane”.

“În tribună s-au aflat Gabi Oprea, directorul executiv al Snagovului, şi Cătălin Rufă, unul dintre sponsori. Aveau la dispoziţie un laptop. Pentru a paria live!”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.