Ponta îl ironizează pe Băsescu

Share:

Victor Ponta a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că problema refugiaţilor se va discuta în CSAT şi l-a taxat din nou pe Traian Băsescu pentru declaraţiile privind primirea de refugiaţi în România. 

El a precizat că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu ministrul de interne despre problema refugiaţilor. „O sa avem si o discuţie în CSAT pe zona de pregătire a României în ceea ce este acum problema nr. 1 a Europei: gestionarea crizei umanitare a refugiatilor”, a spus Ponta.

Premierul a adăugat că vrea să dea un mesaj populaţiei să nu intre în panică şi l-a criticat, indirect, pe fostul preşedinte Traian Băsescu. „Nu e deloc momentul pentru discursuri populiste, demagogice. Sunt oamenii politici pe care i-a uitat lumea prea repede si vor sa vină din nou în atenţie şi, deodată, se trezeşte in ei spiritul geto-dac de a lupta cu toată lumea. Noi suntem cetăţeni europeni şi atunci, impreună cu UE, ne facem datoria”, a spus Ponta.

Fostul președinte a declarat, marți, că țara noastră nu poate fi obligată să primească imigranți, deoarece aceștia nu vor mai pleca de pe teritoriul României, ci chiar își vor aduce familile numeroase.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.