Alarmă falsă cu bombă la Vaslui

A fost emisă o alertă cu bombă la Centrul de Afaceri din Vaslui, în această dimineaţă, după ce o persoană a apelat numărul de urgenţă 112 şi a anunţat prezenţa unui bagaj suspect.
În clădirea respectivă funcţionează mai multe companii, printre care şi „Evidenţa Populaţiei” Vaslui. Pirotehniştii şi echipajele SRI sunt la faţa locului. Totodată, a fost evacuată şi staţia de carburanţi din imediata vecinătate, fără a se mai permite şoferilor să intre în benzinărie pentru a alimenta. De asemenea, a fost blocat şi traficul pe o porţiune din şoseaua de centură a municipiului Vaslui, traficul fiind deviat.Coletul suspect, care pare a fi o sacoşă, urmează să fie verificat de către echipe de pirotehnicieni ai Serviciului Român de Informații. Alerta cu bombă de la Centrul de Afaceri din Vaslui a fost una falsă. Potrivit corespondentului Antena 3, pirotehnicienii au ajuns în posesia bagajului suspect, pe care l-au şi verificat.

Cel mai probabil, alarma falsă a fost dată de cineva pus pe glume, şi asta pentru că în bagajul respectiv au fost descoperite 2 cepe, o pungă de covrigi şi o doză de bere. Problema care se ridică în acest moment este cea referitoare la risipa de resurse a agenţiilor specializate de intervenţie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.