Ponta, noi ironii la adresa lui Băsescu

0

Premierul Victor Ponta l-a atacat joi seara, la România TV, pe fostul preşedinte Traian Băsescu despre care a spus că atunci când pleca la Otopeni era „fiară”, iar la Bruxelles se comporta ca un „pisic”. Acesta a adăugat că relaţia cu fostul şef de stat nu s-a îmbunătățit, menționând că nu se simpatizează nici acum.

” Nu ne simpatizăm nici acum (n.r. cu Traian Băsescu). Să nu credeţi că s-au schimbat sentimentele. El își vede de treaba lui, din când în când mai spune niște prostii îngrozitoare, ba că nu știu ce o să se arunce în aer în metrou niște studenți musulmani, ba că trebuie să închidem granițele, niște prostii îngrozitoare. Și când era președinte în exercițiu spunea niște mega prostii. Pleca fiară la Otopeni și ajungea la Bruxelles pisic, el era la Bruxelles pisicul.

Mie mi se pare ridicol, când ai fost președintele unei țări să spui asemenea trăsnăi, domnul Băsescu are toate defectele din lume, dar prost nu e, știe bine că toate chestiile astea sunt aberații, minte oamenii când spune că o să închidem noi granițele. Nu le putem închide, adică putem, dar suntem în Europa”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Întrebat despre relansarea politică a lui Traian Băsescu, care a anunţat că se înscrie în PMP, Victor Ponta a precizat: „E un populist. Cred că se visează un Le Pen sau un Beppe Grillo al României. Mi se pare ridicol ca preşedinte al României să spui asemenea trăznăi”.

Victor Ponta a precizat că i se pare inacceptabil ca fostul preşedinte să o ameninţe pe Gabriela Firea aşa cum a făcut-o, nedorind însă să comenteze foarte mult asupra acestui subiect. „Mi se par inacceptabil fapta unui preşedinte să o ameninţe pe Firea că nu îl mai găseşte noaptea acasă pe soţ”, a adăugat premierul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.