„Poveste de dragoste”, la Festivalul de Film Portobello

0

„Poveste de dragoste” („Love Is a Story”), cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob, va fi prezentat duminică, la Londra, la cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Portobello.

Potrivit unui comunicat remis joi Agerpres, lungmetrajul vorbește despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre.

„În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească”, se arată în descrierea filmului.

Din distribuția peliculei fac parte Dragoș Bucur, Raluca Aprodu, Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprișor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora, Gabriela Popescu.

„Am făcut filmul ‘Poveste de dragoste’ cu gândul la iubirile adevărate, care reușesc să treacă peste orice bariere, într-o lume în care emoția este tot mai minimalizată. Sper ca spectatorii să vină să vadă filmul la cinema și să înceapă să creadă din nou în lucruri frumoase”, a declarat regizoarea Cristina Iacob, potrivit comunicatului.

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob și Dan Chiriac, imaginea îi aparține lui Viorel Sergovici, scenografia — Călin Papură, iar costumele — Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Văcaru și Cătălin Cristuțiu, iar muzica originală aparține HaHaHa Production. Sunet — Dragoș Stanomir, iar mixajul, Cristinel Șirli (Creative Sound). Filmul este produs de MediaPro Entertainment și Zazu Film.

„Poveste de dragoste” a rulat în premieră internațională în cadrul Festivalului filmului de dragoste de la Mons, unde a fost selectat în competiția internațională. De asemenea, lungmetrajul a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Montreal.

În România, lungmetrajul va fi lansat pe 20 noiembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.