Orchestra Națională Radio deschide Piața „George Enescu”

Share:

Orchestra Națională Radio deschide seria evenimentelor în aer liber găzduite de Piața „George Enescu”, prezentate în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu” și organizate de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, anunță organizatorii.

Potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres, joi, de la 19,30, melomanii sunt invitați la concertul cu arii celebre din opere susținut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului de origine italiană David Crescenzi și cu participarea tenorului Ștefan Pop, care în 2009 și-a făcut debutul internațional cu rolul Alfredo din La Traviata la Teatro dell’Opera di Roma, în celebra producție a lui Franco Zeffirelli.

Printre compozitorii care se regăsesc pe afișul serii se numără Verdi, Puccini, Donizetti, Ceaikovski, cu fragmente cunoscute din opere ca „Rigoletto”, „La Boheme”, „Elixirul dragostei”, „Evgheni Oneghin” ș.a. Programul cuprinde și pagini muzicale celebre, extrem de apreciate de publicul larg: „O Sole mio”, „Granada”, „Non ti scordar di me”, „Torna a Surriento”, „Funiculi-Funicula”.

Accesul publicului la aceste concerte și recitaluri este liber, în limita locurilor disponibile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.