Vremea se răcește

0
Luni, temperaturile scad şi  în aproape toată țara vor fi ploi slabe și vânt. În vest, în centru și la munte vor fi unele înnorări și, îndeosebi în prima parte a zilei, va ploua din loc în loc. În București vremea se va răci accentuat, devenind normală sub aspect termic pentru această dată.

Vremea va continua să se răcească, chiar accentuat în sud-estul teritoriului, astfel că valorile termice diurne vor ajunge în cea mai mare parte a țării să se încadreze în limitele normale ale perioadei. Excepție vor face regiunile intracarpatice, potrivit datelor din prognoza meteo 7 septembrie, unde vremea va deveni răcoroasă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17…19 grade în Maramureș, Transilvania și Crișana și 26 de grade în Lunca Dunării.

Temperaturile minime se vor încadra între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14 grade pe litoral, conform datelor din prognoza meteo 7 septembrie.   Temperaturile scad și în regiunile sud-estice și vom avea un regim termic normal pentru acestă perioadă. Vor mai veni câteva ploi slabe în sud-est și în jumătatea nordică a țării.

În București, prognoza meteo 7 septembrie anunță că luni, vremea se va răci accentuat, devenind normală sub aspect termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 7 septembrie.

Marţi, temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade Celsius, iar miercuri, între 19 şi 24 de grade Celsius.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.