Ce au găsit procurorii DNA acasă la Oprescu

0

Procurorii DNA ar fi găsit acasă la primarul general Sorin Oprescu, în timpul perchezițiilor, cinci arme de vânătoare, 200.000 de lei și valută, potrivit unor surse judiciare.

Perchezițiile din vila din Cioplani au durat câteva ore, iar primarul Capitalei a participat la acestea. De asemenea, avocatul lui Oprescu a mai precizat că mascații au folosit ranga ca să poată deschide anumite uși, scrie B1 TV. „Mai bine de jumătate de zi a durat. Parchetul din casă a fost scos, căutându-se milionul de euro”, a spus acesta.”Am văzut că se discută că ar fi primit mită un milion de euro. Sunt doar susţineri nereale ale denunţătorului. Domnul Oprescu a dat declaraţie amplă în faţa judecătorului deşi este nedormit de peste 40 de ore”, a adăugat el.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, reţinut de procurorii DNA după ce ar fi primit mită 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminică noaptea de magistrații Tribunalului București.

Sorin Oprescu se află în arestul Poliţiei Capitalei, unde împarte celula cu Mohammad Munaf, condamnat definitiv, în 2008, de Curtea de Apel Bucureşti, la 10 ani de inchisoare, pentru acte de terorism împotriva unor cetăţeni români.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.