Șoc: Sile Cămătaru, pus în celulă cu Oprescu ca să-l intimideze?

0

Nuţu Cămătaru a făcut o declaraţie surpinzătoare în faţa instanţei. Acesta a spus că fratele său Sile Cămătaru a fost pus în aceeaşi celulă cu primarul Sorin Oprescu, în arestul Poliţiei Capitalei, pentru a-l intimida şi a-l face să-şi recunoască faptele, relatează România TV.

Interlopul Nuţu Cămătaru a declarat în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti că anchetatorii se folosesc de renumele lui şi al fratelui său Sile pentru a-l intimida pe Sorin Oprescu, aflat în arestul Poliţiei Capitalei.”Sunt vinovat numai că respir. Nu am făcut nimic. Am înţeles că fratele meu e pus în celulă cu Sorin Oprescu, ca să îl sperie pe primarul Oprescu”, a spus Nuţu Cămătaru, în faţa judecătorilor.

Potrivit interlopului, anchetatorii speră ca prezenţa lui Sile Cămătaru în aceeaşi celulă cu Sorin Oprescu să-l determine pe edil să îşi recunoască faptele şi să „toarne” informaţii despre eventuale infracţiuni ale altor lideri politici.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, iar duminică noapte, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.