Simona Crețu va fi exclusă din PNL

0

Prim-vicepreşedintele PNL, Cristian Buşoi, susţine că declaraţiile halucinante ale consilierului general la Primăria Capitalei, Simona Creţu, pot crea probleme de imagine partidului, însă se va căuta o formulă „elegantă” prin care aceasta să nu mai reprezinte PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Intervenţia Simonei Creţu a fost extrem de nepotrivită şi este de natură să ne creeze unele probleme de imagine. Dumneavoastră aţi descoperit felul în care a ajuns în Consiliul General doamna respectivă, în urma unei iniţiative a doamnei Elena Udrea, la acea vreme preşedinte al organizaţiei Bucureşti a PDL, care spera în acest fel să îşi maximizeze şansele pentru Consiliul General şi Primăria Capitalei, relatează Romaniatv.net.

Eu personal cred că va trebui să avem o discuţie, săptămâna viitoare, în Biroul Politic şi în Comitetul Executiv al organizației PNL Bucureşti şi cred cu sinceritate că printr-o formulă elegantă, în cel mai scurt timp, doamna ar trebui să nu se mai regăsească în CGMB în numele PNL”, a declarat Cristian Busoi, potrivit România TV.

Simona Creţu susţine că arestarea lui Sorin Oprescu ţine de o schemă pusă în aplicare de cineva care i-ar fi vrut răul edilului. Consiliera invocă „emoţiile negative” şi crede că totul ţine de legea atracţiei universale. „E o schemă „win-win” și „win-lose”, adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el. Domne, nu face nu știu ce. Eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa”, a declarat Simona Creţu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.